Motståndsrörelsens ursprung

1975 sprang en viss underrättelseagent under kodnamnet Michael för sitt liv från Illuminati som jagade honom. Han samlade omkring sig en grupp av 12 agenter för att skydda sig själv. När de var på flykt för att gömma sig, upptäckte de en labyrint av tunnlar under New York’s underjordiska tunnelbanesystem. De gick in i tunnlarna, försvann från ytan, och omgrupperade där nere. På så sätt föddes Organisationen, med dess huvudsakliga kommandocentral under tunnelbanesystemet i New York. Via det omfattande spionnätverk som Michael fortfarande hade på ytan, har de kontaktat många agenter som kämpade mot Illuminati och många av dem gick under jord och anslöt sig till Organisationen.

Deras huvudsakliga mål var att störta Illuminati’s makt och förse mänskligheten med avancerade teknologier. De persondatorer som vi har nu utvecklades med stöd av Organisationen och jag såg redan 1977 personligen ett rum fullt med rader av datorer när de höll på att utvecklas i deras underjordiska huvudkommandocentral. Organisationen hade kontakt med den positiva Agartha-civilisationen som existerade i underjordiska bergrum i årtusenden. De hade kontakt med positiva Andromedaner redan 1977 om inte tidigare, eftersom jag även har sett ett vackert silverglänsande Andromedanskt cigarrformat rymdskepp i deras underjordiska hangar.

I början av 1990 hade de visst inflytande för att säkerställa att internet utvecklades från det militära ARPANET till allmän egendom.

Illuminati och utomjordiska mörka krafter inledde en offensiv 1996 för att förstöra Organisationen och det pågick hårda fysiska strider i underjordiska tunnlar och bergrum som praktiskt taget förstörde Organisationen och även nära nog utplånade Agartha.

I nödens stund utformades en plan för att motverka detta. I början av December 1999 kontaktade Pleiaderna Motståndsrörelsen på planeten X och inspirerade där till ett massivt uppror mot Illuminati. Illuminati störtades efter cirka tre veckor och de var tvungna att fly till sina baser på Mars och Månen. Vid den tiden, gick många frihetskämpar i Motståndsrörelsen in i de underjordiska tunnelsystemen på Jorden för att hjälpa Organisationen i deras kamp. De två styrkorna gick samman och kallas nu Motståndsrörelsen.

Deras ökade gemensamma styrka har vänt på händelseutvecklingen och de mörka krafterna är nu på reträtt. Under åren 2000 och 2001 har Illuminati förlorat sina baser på Mars och Månen och även på andra håll i solsystemet. Med hjälp av Pleiaderna och andra makter i den Galaktiska Konfederationen rensades under samma tid alla återstående Reptilväsen, Drakoniska och Reticul-makter ut ur solsystemet. Detta gjorde de mörka tjänarna panikslagna och de har iscensatt 9-11 för att bevara sitt sista fäste – planeten Jorden.

Läs mer om Motståndsrörelsens ursprung

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here