Ursprunglig artikel från Cobra’s blog: ”Fall of the Chimera”, publicerad 7 juli, 2014.

 

Chimeras fall

Det är dags att lämna ut mer information om Chimeragruppen. Vissa delar av den här informationen verkar kanske alltför otrolig för en del, men verkligheten överträffar dikten.

Den här gruppen inkluderar ledarna för de mörka krafterna från Andromedagalaxen. De kom till Jorden i humanoida, fysiska kroppar för 25.000 år sedan och satte planeten i karantän. Och de byggde en skalär, elektromagnetisk avskärmningszon runt Jorden (the Veil) som effektivt förhindrar kontakt med positiva utomjordingar och därmed isolerar mänskligheten. Sen skapade de ett omfattande nätverk av underjordiska städer, med drakoner som slavherrar och reptilianer som slavar, och därifrån tog de makten över Jordens befolkning på ytan.

Ship06

Deras främsta fästen vid den tiden låg under Afrika, Kina och Tibet. De hade ingen direkt kontakt med befolkningen på ytan förrän på tidiga 1900-talet. Den tidsperioden uppvisade en intressant ockult utveckling.

Först skapade Ljuskrafterna Thule-sällskapet i Tyskland 1917. Det blev snabbt infiltrerat av den arkon-kontrollerade Rothschild agenten Adolf Schicklgruber (Hitler) och blev ett redskap för mörkret. Det utvecklades vidare till Vrilsällskapet som utvecklade hemliga tyska rymdprogram:

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_vril08.htm

När Chimeragruppen blev medvetna om det insåg de att ytbefolkningen nu hade nått tillräckligt högt i sin teknologiska utveckling för att söka sig ut till stjärnorna och ta sig igenom The Veil. För att förhindra det tog de för första gången kontakt med ytbefolkningen via Karl Haushofer under dennes resor till Tibet. Efter det blev Haushofer, som nu gick i Chimeras ledband, den största ockulta kraften bakom nazisterna i Tyskland:

http://www.gnosticliberationfront.com/Karl%20Haushofer%20Geo-Politics%20and%20the%20Occult%20Third%20Reich.htm

Efter att nazisterna förlorat andra världskriget flyttades de med hjälp av Operation Paperclip till USA, där de kom att utgöra grundstommen i det militär-industriella komplexet. Här fortsatte de utveckla sitt hemliga rymdprogram och började bygga djupt liggande underjordiska militärbaser, allt finansierat av Yamashita guldet. Chimeragruppen stod bakom kulisserna, kontrollerade nogsamt utvecklingen i det amerikanska militär-industriella komplexet och såg till att planetens karantänstatus upprätthölls och förblev intakt. Den växande kärnvapenarsenal hos den negativa militärens blev ett stort orosmoment för den Galaktiska Konfederationen, och 1954 utförde de ett experiment för att minimera den termonukleära bombens skadeverkan, det s.k. Castle Koon kärnvapentestet:

http://en.wikipedia.org/wiki/Castle_Koon

Att den Galaktiska Konfederationen framgångsrikt lyckades minimera bombens skadeverkan med nästan 90% skrämde upp det militär-industriella komplexet och de förenade sina krafter mot det de upplevde som ett hot från de ”långa vita” (”the tall whites”). Det var precis vad Chimeragruppen ville för nu hade den lyckats få den negativa militären världen över att gå samman och jobba för det gemensamma målet om att upprätthålla karantänen. Det skapades väldigt strikta, hemliga regelverk gällande sekretesskrav som inte tolererade några som helst läckor angående ”deep events” (ung. avslöjande händelser) som hade kunnat störa karantänstatusen. Detta är anledningen till att det inte går att hitta några verkliga bevis på utomjordiska civilisationer någonstans, och dessutom ligger CIA själva bakom det mesta som ”skulle kunna tolkas” som utomjordisk existens – för att ytterligare förvirra ämnet. Det är också anledningen till att man inte kan hitta någon djupgående information på internet utan bara välkända fakta som upprepas i all oändlighet. Du har kanske redan märkt att nästan all information om UFO:n och djupt liggande militärbaser är flera årtionden gammal.

Det enda stället Chimeragruppen nämns är i en intervju med James Casbolt. Han är en av verkligt få människor med tillgång till djupgående information som gått ut med vad han vet. Även om inte allt i intervjun är korrekt är den värd att läsas:

http://educate-yourself.org/mc/casboltagent6chap.shtml

Chimeragruppen dyrkar den Svarta Solen, den är deras symbol för den Galaktiska Centrala Solen. Deras ledare har fortfarande i sin ägo en liten bit av den Svarta Stenen som är en stenklump bestående av tungt topp/antitopp kvark kondensat. Den fördes från Rigel till Jorden 1996. Den Svarta Stenen är centret för mörkrets grundläggande kosmiska anomali och är mycket, mycket farligare än strangelet bomben eftersom toppkvarkar är mycket tyngre än särkvarkar.

http://cerntruth.wordpress.com/2011/12/14/how-it-will-happen-earthquakes

Ledarna för Chimeragruppen är väktarna av den elektromagnetiska noll zonen.

Chimeragruppen hade sina egna nätverk av underjordiska baser tills Motståndsrörelsen utrymde dem för inte så länge sedan. De här baserna stod i kontakt med varandra genom ett system av höghastighetståg. Det fanns fram tills nyligen tre underjordiska tågsystem: det ena knöt samman den negativa militärens djupt liggande underjordiska militärbaser, det andra Chimeragruppens baser och det tredje Motståndsrörelsens baser. Det var Motståndsrörelsens tågsystem jag såg 1977. Att just den negativa militärens underjordiska tågsystem existerar har läckt ut till ytbefolkningen genom följande RAND dokument:

http://www.thelivingmoon.com/45jack_files/03files/The_Tubes.html

Numera är det bara Motståndsrörelsen tågsystem som fungerar fullt ut. Chimeragruppens tillhåll är i stort sett begränsade till de övre underjordiska nivåerna på de militärbaser som ligger på ytan, alltså högst 30 meter under ytan. Deras nuvarande huvudkvarter, varifrån de kontrollerar ytan på planeten, är följande:

 • Borgo Santo Spirito, Rom, Italien
 • Aviano NATO-basen, Italien
 • En sekretessbelagd plats, Centraleuropa
 • En annan sekretessbelagd plats, Centraleuropa
 • Ramstein NATO-basen, Tyskland
 • Fairford RAF-basen, Storbritannien
 • Montauk, New York, USA
 • Wright-Patterson AFB, Ohio, USA
 • Sandia / Los Alamos, New Mexico, USA
 • White Sands / Area 6413, Utah, USA
 • Nellis AFB / Area 51, Nevada, USA
 • Edwards AFB, Kalifornien, USA

På alla dessa ställen finns det strangelet bomber. De är enormt farliga och är huvudanledningen till att den positiva militären inte har tagit initiativ till the Event ännu.

http://cerntruth.wordpress.com/2010/03/29/open-letter-to-science/

http://cerntruth.wordpress.com/2011/12/27/119-terrorists-will-start-production-of-strangelets-irony-or-destiny/

Ett ställe nära in- och utgången på Montauk är Cold Spring Harbor, ett genetik-laboratorium där Chimeragruppen tillverkar kloner till toppmedlemmarna ur Kabalen enligt vissa obekräftade källor:

http://en.wikipedia.org/wiki/Cold_Spring_Harbor_Laboratory

http://alcuinbramerton.blogspot.com/2008/01/bilocation-of-hillary-clone-clinton.html

Den Galaktiska Konfederationen håller ständig uppsikt över den fabriken och kommer att stänga ner klonprogrammet så snart världssituationen är redo för det:

http://www.ufostalker.com/ufostalker/UFO+Landing+in+Cold+Spring+Harbor+New+York+United+States+on+September+4th+2013/50441

Chimeragruppen kapade de centrala bankirernas globala finanssystem med hjälp av mjukvaran PROMIS och program för höghastighetshandel under förra årtiondet. Motståndsrörelsen och Organisationen (dess föregångare) har känt till de här programmen sedan ganska länge och har lyckats komma åt ca. 70 biljoner dollar av Kabalens hemliga tillgångar. De pengarna kommer att återlämnas till mänskligheten efter Omstarten via realsäkerhets-kontona.

CompressionBreakthrough

Chimeragruppen får inte förväxlas med utbrytar-civilisationen. Den senare kommer ursprungligen från nazisternas ockulta rymdprogram och utvecklades till ett militär-industriellt komplex med många mörka projekt medan Chimeragruppen är den drivande kraften bakom den här utbrytar-civilisationen. Chimeragruppen manipulerar dem att hjälpa till med att upprätthålla Jordens karantänstatus. Gränsdragningen mellan Chimeragruppen och utbrytarcivilisationen kallas fasgränsen, mer om det kan inte avslöjas för allmänheten. Även the Event / Komprimerings-genombrottet kan kallas fasövergången.

Ljuskrafterna har utvecklat protokoll/handlingsplaner för hur Chimeragruppen ska besegras och detta är i full gång .

Segern för Ljuset är nära.

1 COMMENT

 1. Hej igen COBRA, G-D ” källan” som är allvetandes i hela Kosmos, och på ett ortodox judiskt plejidanskt vis inte får nämnas som ” Gudskällan ” av motståndsrörelsen på planeten 9 som dyrkar monoteistiska blå stjärnor, och som lider av muskelspänningar och är duktiga på ” Jew-Jitsu. ” sedan flera decennier tillbaka.
  Den galaktiska konfederationen, planerar att göra så att Sverige inom en snar framtid skall upphöra att existera som land via dess plejidanska informella paragrafer i den galaktiska kodexen.
  Jag blir oerhört dåligt behandlad av talespersonen som definieras som ” COBRA ”, han vill att jag ska fortsätta att läsa hans relativt opopulära blogg och meditera för hans utomjordiska agenda, vara glad och tacksam över att jag skall få bestraffning efter ” The Event “, ungefär som att metaforiskt gräva sin egna grav spirituellt.
  De utomjordiska plejidanerna håller sedan flera decennier på med en global ras-blandningsagenda som liknar hur Judarna manipulerade Madame Blavatsky att skapa en profetia om hur en sjätte grundras skulle magiskt uppstå i Kalifornien mellan vita arier och svarta afrikaner, det är så operation Mjölnirs hexagram teknologi dysfunktionellt smälter samman svarta och vita polariteter via Demi-god ” Semjases ” hexagram utomjordiska teknologi, speciellt hur tillfälligt sex automatiskt matchas sedan flera är via Tinder globalt och skapar rasblandningsavkammor som inte är kapabel till arisk telepati som Maria Orsic eller Vincent.
  Fool me once fool me twice, there’s no time to die . 2023-01-30

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here