Treasure

NB: This is a repost from The Portal from Saturday, April 28, 2012

Det Nya Finanssystemet

Huvudparten av den här informationen kommer från källor djupt inom den ockulta ekonomin och handlar om en världsomfattande omstruktureringen av det globala finanssystemet.

Omstart

Det följande är vad som kommer att hända när The Event sker och det är faktiskt en del av processen.

Dag 1

När USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) blir utsatt för påtryckningar av den storleksordning att den s.k. kritiska massan uppnåtts kommer den tvingas återbetala sin skuld, som uppkommit genom bedrägerier och olagliga verksamheter, tillbaka till folket. Men eftersom Fed inte har några pengar att betala tillbaka skulden med så kommer den att gå i konkurs. Det kommer att sätta igång en kedjereaktion där BIS, IMF, Världsbanken och alla centralbanker världen över också kommer att gå i konkurs.

En sådan extrem instabilitet på finansmarknaden kommer att resultera i att alla världens aktiemarknader kraschar. Aktiebörserna stänger ner, New York-börsen inkluderad. Alla finansiella instrument som optioner och kreditswappar kommer tas bort helt.

Alla skuggkonton kommer att stängas och tas bort. Alla Kabalens bankkonton på börsen och alla offentligt ägda bankkonton som står under Kabalens kontroll beslagtas. Alla utmätningar kommer att frysas, liksom alla skulder i offentliga sektorn och alla privata skulder (huslån, lån, kreditkorts skulder).

Dag 2-7

Bankerna stänger och det uppstår mycket osäkerhet och förvirring. Några företag stängs kortvarigt. Vissa av de som håller igång kan tänkas acceptera kontanter medan andra bara kommer att acceptera guld- eller silvermynt. Kredit- och bankkort kommer inte att accepteras eftersom hela systemet brakar ihop. Det kan bli vissa problem i distributionskedjan, så det kan vara klokt att bunkra upp med lite mat och bensin.

Revalvering (RV)

Efter första veckan sedan The Event

Det kan fortfarande finnas lite problem i distributionskedjan.

Ett nytt finanssystem kommer att introduceras. Det kommer att backas upp av Yamashitaguld. Det guldet kommer att lagras på platser vars läge ännu inte kan avslöjas. Man kommer inte att kunna byta till sig Yamashitaguld på de öppna marknaderna. Valutakorgar med amerikansk dollar, Euro, brittiska pund, schweiziska franc, japanska yen och kinesiska yuan kommer att bilda grunden för det här nya systemet.

De banker som inte hade en stark koppling till Federal Reserve och inte gått i konkurs kommer att öppna igen. De kommer inte tillåtas ta ut räntor. All deras redovisning kommer att vara fullständigt transparent för allmänheten. Aktiemarknaderna öppnar inte igen.

En revalvering kommer att ske. Det betyder att växlingskurserna mellan olika valutor kommer att förändras, men inte drastiskt. De kommer att ge en mer rättvis bild av ländernas faktiska produktivitet. Iraks dinar kommer inte att öka mycket i värde, trots mycket spekulerande om det. Federal Reserve sedlar, eurosedlar och andra banksedlar kommer att accepteras överallt, ända tills de inom ett par månader fasats ut och nya pengar har tryckts upp.

Alla rättvisa affärsavtal, kontrakt och förpliktelser världen över kommer att fortsätta gälla och hållas. De affärsavtal som innefattar kriminellt eller bedrägeriartat samarbete med Kabalen kommer att upphävas, förklaras ogiltiga och av intet värde.

Inom ett par veckor

Multinationella företag blir tvingade att köpa tillbaka sina aktier och det kommer helt enkelt tvinga dem att gå i konkurs. De kommer att delas upp och största delarna av de här företagen kommer att förstatligas i respektive länder.

Efter det kommer de Globala Anslagsfonderna (Global Settlement funds) att introduceras för allmänheten. Dessa fonder inkluderar ca 70 biljoner amerikanska dollar från patrioter med gamla förmögenheter som står i kontakt med den positiva militären,100 biljoner dollar från Vita Drakar sällskapet och Tempelherre grupper, 120 biljoner dollar från Motståndsrörelsen och 10 biljoner dollar från Saint Germain Stiftelsen. De Globala Anslagsfonderna kommer också att inkludera alla Kabalens pengar och tillgångar.

De Globala Anslagsfonderna kommer att användas för många ändamål. Först kommer alla stats-, samhälls- och privata skulder att omedelbart avskrivas i hela världen. Sen kommer folk att få ersättning för all stöld och kriminella handlingar de utsatts för av den f.d. Kabalen. Sen kommer välståndsfonder att öppnas och projekt inom det humanitära området, miljön och ny avancerad teknologier får finansiering. En del av pengarna från Saint Germain Stiftelsen kommer att gå direkt till Ljusarbetare och resten kommer att finansiera projekt som handlar om att introducera Första Kontakt.

Posted by Cobra at 4:27 AM on April 28th 2012

Labels: Global Settlement funds, New financial system, Positive Military, Resistance Movement, Revaluation, Saint Germain trust, White Dragon Society

Original Post link:
http://2012portal.blogspot.se/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_28.h

 

Re-Post PFC 29th February 2016 at 0909   AM CET

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here